O nas

Podjetje DJM

Podjetje DJM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 z namenom, da išče rešitve na področju čistilne tehnike in opreme za naše stranke. Brez nas tudi gre, vendar z nami vam gre lažje, je naš moto. V letih, ki so za nami, smo si pridobivali izkušnje, tako življenjske kot strokovne, in lahko rečem, da smo postali izkušeno podjetje.    
Zaposleni v podjetju imamo prodajne, svetovalne in servisne izkušnje na področju čistilne tehnologije.  Ponujamo vam strokovno znanje in podporo v vsakem trenutku. Odlikuje nas predvsem skrb za končnega kupca z osebnim pristopom in raznolikost ponudbe. Trudimo se, da vam omogočimo brezskrbno in kakovostno opravljanje storitev čiščenja ter sorodnih dejavnosti. Naše področje dela zajema prodajo in servis čistilnih strojev, prodajo čistilne opreme ter pripomočkov in sanitarno higienskega materiala.  
Naše vodilo je, da pomagamo in se vseskozi izobražujemo z namenom, da bi vam lahko kar najbolje svetovali ter omogočili vso podporo servisnih storitev za vse znamke in vse vrste čistilnih strojev. Sodelujemo z vrhunskimi domačimi in tujimi proizvajalci s katerimi razvijamo svoje ideje, lastne blagovne znamke in ustvarjamo napredek.  
Vabimo vas k sodelovanju z nami, da skupaj ustvarimo boljši jutri za vse nas.

S spoštovanjem,

DJM Team

PODATKI:
DJM d.o.o.
Obrtna ulica 28, 9000 Murska Sobota
BTC Murska Sobota (LOKACIJA)


TRR: AT88 3910 0010 0702 7378
BIC: VSGKAT2K
Posojilnica Bank eGen